dijous, 27 de desembre del 2007

PREMIS LITERARIS GRAU MIRO HAIKU I TANKA 2008


Les bases dels Premis Liyetaris Grau Miro 2008 en Haiku i Tanka


IV Premi de Haiku Grau Miró – 2008 ( 22.10 2007)
I Premi de TANKA Grau Miró -2008

Aquest Premi, que convoca per quart any consecutiu, l’Associació de Veïns i Veïnes Coll-Vallcarca, es regeix per les següents BASES: HAIKU – I --TANKA

1- HAIKU.- S’hi pot concursar en les categories: Infantil, Juvenil i Adults (Infantils de 7 a 12, i 13 a 17, Juvenil 18 fins a 25 anys, adults a partir de 26 anys,el premi es internacional,en llengua catalana o castellana.
2- TANKA- Una sola categoria d’adults
3- S’estableix una modalitat lliure tant en Haiku , com en Tanka.
4- Els haiku es poden presentar indistintament en llengua catalana o castellana. Han de ser inèdits , i no premiats en altres concursos o certàmens.
3- Els haiku deuran ser escrits sota les normes clàssiques del haiku amb mètrica en castellà o en català, ajustant-se al màxim a les 5,7,5 síl·labes (-+1 síl·laba) Sense títol i signats amb un pseudònim.

4- S’atorga un premi per categoria ( català o castellà, o be català i castellà segons indiqui el jurat)
Cada primer premi té una assignació de 100 €. Els altres classificats rebran diploma.
5- El jurat estarà format per persones vinculades al món de la cultura literària i la poesia, i per membres de l’AVV Coll Vallcarca. Un representant del Centre Cívic del Coll tindrà les funcions de secretari del concurs.

6- El jurat té criteri per atorgar un accèssit o una menció per cada categoria, si la qualitat dels treballs ho fa convenient, o per premiar una obra interessant, o declarar desert el premi en alguna de les modalitats i categories.

7- Cada autor pot enviar un màxim d’ un conjunt de tres haikus, escrits, en el cos del correu electrònic amb lletra Arial 11/ó/12; i signat amb el pseudònim. Indicant categoria,població i país de procedència.

8- La categoria infantil que haurà de ser un mínim de dos. S’estipula una única forma d’enviament de treballs al concurs: per correu electrònic,a l’adreça

avvcollvallcarca@hotmail.com

L’ AUTOR NO HA D’ACOMPANYAR les seves dades personals al moment de participar en el concurs.

ALS FINALISTES, se’ls demanarà les dades un cop el jurat hagi fet la selecció

9- La data límit de presentació és el dia 1 d’abril al 25 de maig de 2008

10- El lliurament de premis tindrà lloc el dia 13 de setembre de 2008, a les 6 de la tarda, a la seu del Centre Cívic del Coll. Els guanyadors hauran estat oportunament avisats per a assistir-hi. El lliurament de premis és d’entrada lliure i obert a tothom.

11- Els primers i segons treballs premiats quedaran a disposició dels promotors del IV Premi de Haiku Coll 2008, i Ir. de Tanka els quals podran publicar-los en el Blog de l’AVV Coll-Vallcarca. I altres webs col·laboradores,i recitats per Radio Gracia, en els programes “ Ones de Dones de Ràdio Gracia” i “Teatri de Butxaca”
La resta de treballs no guanyadors seran destruïts un cop finalitzat l’acta de lliurament de premis. La propietat intel·lectual sempre serà de l’autor.

12- Els concursants premiats deuran recollir durant l’acte de lliurament de premis el seu guardó, obsequi o quantitat en metàl·lic. Podran delegar a altra persona abans de l’acte; autoritzant la representació per a recollir els premis. En el cas de no comunicar la seva assistència o representació el premi serà retirat i solament s’enviarà el diploma acreditatiu de guanyador que, s’enviarà al domicili sempre que es tinguin les dades personals. Els premis i obsequis es guardaran durant un mes en la seu de la associació de veïns per a què puguin retirar-lo, excepte la quantitat econòmica.
13- Qualsevol dubte o qüestió relacionada amb les bases serà interpretada pel jurat d’aquest Premi. La seva decisió serà inapel·lable.
14- La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació del contingut d’aquestes bases.Una vegada enviats els treballs al concurs no podran renunciar ni retirar els treballs, sigui quin sigui el premi obtingut.
15- El resultats del fallo, bases, i comunicats es podran veure en els blogs següents


http://graumiroavcv.obolog/
http://avvbarri-coll.blogspot.com/

17- Les dades dels participants finalistes es requeriran després del fallo del jurat a cada finalista, on hauran d’indicar : Categoria, edat, nom cognoms, pseudònim, telèfon i Dni,, població i pais.




Amb la col·laboració de:
Generalitat de Catalunya –
Excm. Ajuntament de Barcelona
ICD Institut Català de les Dones
Centre Cívic del Coll de Barcelona (Dte. de Gràcia)
Caixa Penedès. Agencia Santuaris.Barcelona
Associacio Veïns Vila de Gracia-Vocalia de la Dona

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.