dimarts, 29 de gener del 2008

PREMIS DE BENESTAR SOCIAL ALS MITJANS DE COMUNICACIO
























Des de l'Associació de Veïns Coll-Vallcarca, donem l'enhorabona al programa ONES DE DONES DE Ràdio Gracia.
Avui dia 29 de gener de 2008, han obtingut un premi pel seu programa de dones fet per dones des del mitjà de comunicacio de Ràdio Gracia. Que han recollit les dones que formen el programa i la Conxa ha estat la portaveu, i després totes elles , amb un gran xec de mides no convencionals indicaven els 1500 € de premi. Enhorabona pel premi! I els somriures s'ha deixat notar.

També felicitem a Carles Salat el tècnic Director d'aquest medi pel suport i ànims per ajudar a seguir treballant en les ones, especialment amb persones que no venen del món de la comunicació sinó d'altres branques professionals.

Així ,avui a les 19 hores, a l'Ajuntament de Barcelona, al Saló de Cent, s'han lliurat premis als mitjans de comunicació, als projectes i programes que han merescut pel jurat el premi d'enguany, en els medis, de Premsa,Internet,TV i Radio. Presidit per l'Excm. alcalde de Barcelona, Consellers i Regidors de Districtes de Barcelona i algun membre del Consell de Benestar Social d'algun districte de la ciutat en representació del seu districte municipal. el Saló de Cent estava de gom a gom.

L'acte ha estat conduït per la Sílvia Tarragona amb la seva veu candorosa i dolça que ha donat calidesa a l'acte, i també, s'ha pogut gaudir de les interpretacions d'una veu singular de la cantant Big Mama, en uns son entranyables i adequades a l'acte que ens oferien, tot un encert.
En nom propi i de les dones,vocalia de la dona de l'AVCV us felicitem ja que heu obtingut un premi ben merescut i amb molt de treball al darrera; de les ones, un ventall enorme de gent col.laboradora que ha fet possible la continuïtat, el volum de programes, l' eficacia de les dades emeses i l'ànim de totes les dones que s'han volgut fer sentir com a persones, com a dones i com a ciutadans de ple dret, en una ciutat i pais com és Catalunya.

AVCV i Vocalia de la Dona ACVCV. gener 2008

Fotos: SBV




FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.