divendres, 14 de novembre del 2008

CONSELL DE BARRI

Cal explicar que hi han: Consell de Barri, Consell de Districte i Consell de Ciutat. L'AVCV a través del seu rpesident está en aquests Consells.
Consell de barri, celebrat en el Centre Civic del Coll, aquest estiu, va tenir una gran audiencia de persones veïnes les quals moltes d'elles van prendre la paraula per a expressar les seves inquietuts i necessitats així com queixes per determinades accions o situacions.
Esva comentar la situació del Coll, el Metro, les Obres, el Parquing, els projectes de la Llei e Barris, el PMU del Coll, i es van posar a disposició dels ciutadans per a quasevulga pregunta o consulta "in situ" o be en el despatx.
Tant el president del Consell Municipal senyor Ricard Martinez,així comel Regidor de Gracia Guillem Espriu, van anar responent i aclarint situacions que presentaven els ciutadans del Coll, prengueren nota de les queixes... com per exemple un aparcament de minusvàlids que va crear polemica entre ajutament i veïns, la qual cosa, ja s'ha solucionat a gust de tothom.
Era de preveure que, el mes d'octubre, els ajuts per a la rehabilitació del Coll s'haurien d'haver posat en marxa, però no ha estat així. Hi ha un endarreriment en les gestions i les resolucions per a engegar aquest projecte de la Llei de Barris.
El pla de Tres Turons es començarà a veure la llum pel mes de novembre o desembre però hom espera que pel 2009 tot estigui ja en marxa.
Es va indicar que s'estava fent un conveni per als afectats del PMU Coll, document fet per un advocat ( que paguen els afectats) i assesorat també en temes tècnics per evitar errors, un Grup d'Arquitectes AUS, el document, està encara en gestió entre les parts agents socials.
El Metro, es preveu que vagi al 2010, si no hi han altres impediments de pes. Els habitatges que suposadament el Metro havien esquerdat però finalment els informes tecnics així ho indicaven, han estat arranjats per l'empresa de la Generalitat.
Les escales de Jaume Cabrera aviat estaran en obres per a l'instal.lació d'un model d'escales de pujada i de baixada, reversible, amb una sola escala.
Posteriorment es preveu l'escala de Mora La Nova, que ja està encarregat el projecte.
La bona presdiposició de l'equip de govern, del districte de Gracia, va donar confiança al públic assistent, així que, es va començar puntualment i es va acabar de la mateixa manera.

1 comentari:

Jordi ha dit...

Crec que el Metro fins a principis del 2011, no crec que estigui enllestit...

FINAL DE FESTA MAJOR amb les HABANERES

ACTIVITATS DIUMENGE AL MATÍ ....

BALL de FESTA MAJOR 2010

TALLER MUSEU MINIATURES del TRANSPORT de JOAN OLIVART

BRINDIS de FESTA MAJOR 2010

BINGO REGAL de FESTA MAJOR 2010

REPIC DE CAMPANES I OFRENA FLORAL al SANTUARI del COLL

HOMENATGE A SALVADOR ALLENDE DEFENSOR DE LA DEMOCRÀCIA

ORQUESTRA DE FLAUTES DOLCES DEL COLL

PREGÓ FESTA MAJOR barris del nord 2010

INAGURACIÓ DEL METRO AL COLL I CARMEL

VIDEO DENUNCIA DE LA MANCA DE MANTENIMENT I SEGURETAT AL PARK GÜELL

Barri del COLL, racons.

S.O.S. PARK GÜELL

Benvolguts amics, veïns, us posem el link del vídeo gravat per a donar el missatge del tancament del Park Güell, i posteriorment de pagament. Us demanem que el veieu i que alhora envieu a totes les vostres amistats, ja que el missatge per part dels veïns és correcte. El mes d'abril ja es volen donar les premises per a saber de quina manera tancaran el park Güell. Useu el Facebook de forma social i de S.O.S. Volem un park Güell Públic i Gratuït. Ajuda'ns, ajuda't. Coordinadora d'Entitats Park Güell http://www.youtube.com/watch?v=7l2cEKkoV44

S.O.S PARK GÜELL

Presentació del video del II Congres de les Dones de Barcelona

Audiencia del COLL octubre 09

Taller de les Dones Comunicadores del Coll

Pregó de les festes dels barris del Nord 2009

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

MARE DE DÉU DEL COLL - Segle XIII

RECORDS DEL MEU BARRI COLL-VALLCARCA ( SARDANA)

Per a què pogue escoltar la sardana us hem pujat aquest arxiu que ens ha faciclitar l'autor a través del seu fill Ramon Texidor. Us recomanem que la sentiu, és una sardana molt airosa.